Totes les dades facilitades a través de formularis en suport paper, formularis electrònics i/o mitjançant correu electrònic seran tractades amb estricta confidencialitat d´acord amb la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de caràcter personal, i l´informem que vostè té dret d´accès al fitxer, rectificació i cancel.lació de les seves dades. Pot exercir els seus drets enviant per escrit una sol·licitud a la Avinguda Gran Via Corts Catalanes, 100.

Mitjançant l´enviament dels formularis existents, el remitent dóna el seu consentiment al tractament automatitizat de les dades incloses en ell. Les dades facilitades no seran objecte de cessió a tercers.

Les dades sol·licitades són les estrictament necessàries per a la correcta identificació del remitent, i per portar a terme feines bàsiques d´administració i docència.

Les dades recollides són les adequades, pertinents i no excessives en relació amb l’àmbit i finalitats descrits.

CENTRE CULTURAL i ESPORTIU XALOC, S.A., societat anònima de nacionalitat espanyola amb domicili social situat a l’Avinguda Gran Via Corts Catalanes, 100, és la titular de la base de dades.