Una trobada molt especial: el sopar Alumni reuneix totes les promocions que han passat per Xaloc, escalfant motors pel 60è aniversari que se celebrarà el curs que ve

07/05/2024

El passat 26 d'abril, va tenir lloc la tradicional trobada d'Antics Alumnes. Aquesta vegada, celebràvem l'edició anterior a la trobada del 60 aniversari del col·legi. El menjador estava ple de gent!

A les 19.00 es van obrir les portes, i la gent va començar a arribar. Va haver-hi grups de diverses promocions, com el de la promoció que va finalitzar en el 2021 (Victoria) o la del 2022 (Xenó) amb més de 25 alumni.
A mesura que passava el temps, entrava més gent al menjador, recordant vells temps i posant-se al dia mentre gaudien d'un piscolabis al menjador. Altres promocions, com la del 2005 (Fènix) eren més de quinze antics alumnes, i abans de sopar van fer diversos partits de pàdel a les nostres noves instal·lacions.
El menjador es va anar omplint de rialles, històries i retrobaments molt esperats. També van venir alguns professors que volien venir a passar una agradable tarda a Xaloc i retrobar-se amb antics alumnes.
La trobada va ser tot un èxit, us esperem l'any que ve, en el qual celebrarem el 60 aniversari de Xaloc.

Noticies relacionades