Alumnes de Primària i Secundària reben una sessió informativa envers el concurs de programació que organitza DXC Iberia Codes

08/03/2024

Els alumnes de 5è, 6è de primària i 2n, 3r de secundària van ser introduïts a l'apassionant univers de la programació en la presentació del concurs organitzat per DXC Iberia.

L'esdeveniment, va tenir lloc al saló d’actes de l’escola, on representants de DXC Iberia Codes van compartir experiències i coneixements sobre la importància de la programació en la societat actual, així com les oportunitats que ofereix per al desenvolupament personal i professional.

Els estudiants van ser convidats a participar en el concurs de programació, que busca fomentar l'interès per la ciència computacional des de ben petit. El concurs promet reptes creatius i educatius, oferint als participants l'oportunitat de desenvolupar habilitats clau en l'àmbit tecnològic.

La iniciativa de DXC Iberia reflecteix el compromís de l'empresa amb l'educació i el foment de les habilitats tecnològiques essencials en les generacions futures. Amb la programació com a eina, aquests estudiants estan preparats per explorar noves possibilitats i contribuir a l'avanç de la societat en l'era digital.

Noticies relacionades