Els retrobaments dels antics alumnes de Xaloc es converteixen en una jornada plena d'anècdotes i bons moments

07/03/2024

Cada any, Xaloc Alumni organitza els sopars al menjador de l'escola per a diferents promocions. Voleu saber quantes se celebraran aquest any?

Les promocions Zephyrus (2021-23), Trivium (2027-19) i Qualitas (2012-14) ja han celebrat aquests sopars tan emocionants i plens de records. Els primers van acabar els seus estudis l'any passat, i els altres dos s'han retrobat en nombres rodons. Què s'hauran explicat? Alguns, potser, han viscut grans canvis personals i professionals, altres potser han tornat de l'estranger amb moltes anècdotes. El que és segur és que tots recordaran els bons temps a les aules de l'escola, al pati, les classes d'esport, música i art. És una alegria poder retrobar-nos amb els nostres antics companys de pupitre i amb els professors que tant ens han ensenyat.

Però estigueu atents! Aviat tindrem els sopars de les promocions Julius (2007-09), Europa (2002-04) i de les promocions de 1997-99 i 1992-94.

Els antics alumnes de Xaloc podran compartir experiències, novetats i recordar vells temps junts als seus companys i professors.

No t'ho perdis: estem desitjant de veure-us de nou!

Noticies relacionades