Després de finalitzar amb èxit els exàmens trimestrals, els alumnes del Programa Diploma gaudeixen d'un viatge a Madrid

13/03/2024

Aquest viatge no només és un reconeixement per la gran feina que fan els alumnes al llarg del curs, sinó que també és una oportunitat per posar en pràctica tot el que aprèn en el Programa Diploma del Batxillerat Internacional

Fa uns anys, Xaloc va decidir implementar la metodologia del Batxillerat Internacional en totes les seves etapes educatives. Des dels 6 fins als 18 anys, ofereixen una metodologia marcada per l'entusiasme i l'empatia.

Concretament, el Programa Diploma està enfocat als alumnes de Batxillerat. "El Programa del Diploma —expliquen ells mateixos—, destinat a joves de 16 a 18 anys, és un programa educatiu rigorós i equilibrat amb exàmens finals que constitueix una excel·lent preparació per a la universitat i la vida adulta. Està concebut per abordar les dimensions intel·lectual, social, emocional i física del benestar dels alumnes".

El viatge a Madrid és una gran oportunitat per valorar tot el que aprèn al llarg d'aquest programa, i els alumnes agraeixen l'ambient distès en què poden desenvolupar les dimensions personals i acadèmiques, pilars fonamentals de Xaloc.

Gràcies, estimats alumnes, per la vostra implicació i per fer tan fàcil aquest viatge! I gràcies també a David Peñalver, per les seves fotos d'aquests dies a Madrid, que guardarem amb especial estima.

Noticies relacionades