Acompanyem els alumnes de PAI3 en el Sagrament de la Confirmació, en una cerimònia presidida pel Bisbe auxiliar Monsenyor Javier Vilanova

24/05/2024

Després dels anys de catequesi, plàtiques, misses catequètiques i convivències, els alumnes de Xaloc han rebut el Sagrament de la Confirmació, i enforteixen amb el seu sí el llaç baptismal que els uneix a l'Església

Donat el caràcter cristià del col·legi, els alumnes i les seves famílies tenen la possibilitat de rebre els Sagraments d'Iniciació acompanyats pels sacerdots del col·legi. A 3r de Primària, els que així ho desitgen es formen per rebre la Primera Comunió, i a PAI3 reben, si volen consolidar la seva fe amb la gràcia de l'Esperit Sant, la Confirmació.

Des de Xaloc volem donar les gràcies especialment al Bisbe auxiliar Monsenyor Vilanova per presidir la Santa Missa i la cerimònia del Sagrament de la Confirmació. La seva dedicació s'ha vist reflectida no només en la celebració del Sagrament, sinó en el seu afecte visitant el col·legi i als alumnes, passant amb ells una estona agradable de tertúlia. A més de les famílies, tant els tutors, catequistes, sacerdots i professors de Religió van acompanyar els alumnes en un dia tan especial i important en la seva fe.

Però la dedicació no acaba aquí: el col·legi també acompanya i sosté aquells que vulguin batejar-se, com va succeir fa uns mesos amb el nostre alumne Carlos R., de 1r de Batxillerat: els seus companys van celebrar amb un piscolabis al pati la seva entrada a l'Església Catòlica. I així també mares, pares i familiars que troben a Xaloc el lloc on enfortir la seva fe i estrènyer els llaços amb Crist.

El servei de Capellania del col·legi no és només per als alumnes, sinó un lloc segur per a famílies, professors, personal no docent, amics i antics alumnes del col·legi, que es saben part d'una comunitat cristiana on formar-se i enfortir-se. Per això, també convoquem cursos de recés mensuals per a pares i antics alumnes.

La tasca apostòlica del col·legi és contínua i forma part de l'esperit del col·legi, que no és contrària a la formació acadèmica, ja que el nostre objectiu sempre és formar persones compromeses i felices.

Noticies relacionades