Els alumnes de PAI3 gaudeixen de dos dies de convivència a El Poblado, Huesca, envoltats de natura i bon temps

13/05/2024

Acompanyats de diversos professors, han pogut practicar esports d'equip, organitzar algunes rutes pels llacs, conèixer-se millor i descansar als peus de la Mare de Déu de Torreciudad

Pocs dies abans que diversos alumnes de PAI3 rebin el Sagrament de la Confirmació, els alumnes de PAI3 s'han saltat les classes durant dos dies i han viatjat a Huesca amb els seus professors. Tot i que aquestes convivències són comunes en diversos cursos escolars, la d'enguany és especial, perquè també els ajuda a preparar-se per a la Confirmació.

El Bisbe Vilanova va estar a Xaloc fa uns dies per conversar amb ells, i els va donar una catequesi sobre el sagrament que rebran. Però, tot i que no tots participaran d'aquesta cerimònia, sí que han pogut gaudir d'una convivència amb el curs al complet. Des de caiacs fins a campionats de futbol o d'ultimate frisbee, els alumnes han passat temps amb els seus companys i també amb els professors. A més, el Mossèn Alberto de Ángel els ha acompanyat i ha rebut algunes xerrades de formació.

Les tres classes van visitar el Santuari de Torreciudad i, als peus de la Mare de Déu, li han ofert el curs que està a punt de finalitzar.

Ànim amb la recta final!

Noticies relacionades