Festa de Fi de Curs: una celebració per a les famílies, amb l'ajuda especial de la nova junta de l'AFA Xaloc

26/06/2024

Com cada any, tots els alumnes de Xaloc es reuneixen l'últim divendres abans que s'acabin les classes, per celebrar junts el curs que acaba i els èxits aconseguits

Per al professorat i el personal del col·legi, Xaloc és una comunitat junt amb les famílies i els alumnes, i la Festa de Fi de Curs és una oportunitat fantàstica per celebrar la comunitat que s'ha anat creant al llarg del curs: reunions de trimestre, cafès literaris, activitats de famílies, activitats solidàries amb alumnes, el Grup Excursionista Familiar, els sopars d'Alumni, xerrades per a pares, COFs, etc.

Per tot això, al llarg del curs s'ha definit la nova junta de l'AFA (Associació de Famílies d'Alumnes), amb idees renovades i la ferma intenció d'aglutinar totes les famílies del col·legi. La direcció de l'AFA va estar molt present a la Festa, ja que es van voler presentar a la comunitat i comptar amb l'ajuda de tothom.

Els alumnes van gaudir de tallers, espectacles, inflables, la visita de Protecció Civil, l'ajuda d'Alpi i de Nou Quitxalles, etc. Pintar, saltar, jugar, córrer i un llarg etcètera és el resum d'una tarda plena d'emocions i companyonia.

Ens veiem al setembre!

Noticies relacionades