Resultats PAU 2024: els alumnes superen la prova amb una nota mitjana d'accés de 7,48 i un alumne rep la menció d'honor

26/06/2024

Aquests resultats reflecteixen que tot esforç i dedicació són recompensats: el 100% dels alumnes de Xaloc han superat les PAU. Estem molt orgullosos de vosaltres!

Xaloc és un col·legi que va a contracorrent: mentre que la nota mitjana de les PAU a Catalunya mostra un lleuger descens, els alumnes de Xaloc es troben per sobre, al voltant del 7,17. I tot això malgrat el sabor agredolç que va deixar l'examen de matemàtiques en els 34.000 alumnes que es van presentar a la prova.

A més, la nota mitjana d'accés a la universitat puja fins al 7,48 sobre 10, situant-nos per sobre de la mitjana de Catalunya novament. D'altra banda, en assignatures com Llengua Castellana, Història, Literatura Espanyola i Economia estem un punt per sobre de la mitjana de Catalunya. En matemàtiques, assignatura que no ha arribat al 5 a la comunitat autònoma, ens trobem fins a mig punt per sobre de la resta dels alumnes.

També volem assenyalar l'esforç i l'expedient acadèmic de Pol Rengel Rabassa, que ha rebut la menció d'honor per superar el 9 en les Proves d'Accés a la Universitat, un reconeixement a l'abast de molt pocs alumnes.

Enhorabona a tots els alumnes que comencen la seva etapa universitària. I enhorabona també a tots els que continuen el seu projecte en la Formació Professional.

Benvinguts a Xaloc Alumni!

Noticies relacionades