Autors a les aules: a Xaloc apostem per una educació literària de qualitat

06/06/2024

Al llarg del curs, al col·legi Xaloc han vingut tres autors per parlar de les novel·les que els alumnes del PAI han llegit, d'aquesta manera han pogut conèixer el procés creatiu i editorial que hi ha abans de tenir un llibre entre les mans

La setmana passada va venir la Glòria Sabaté, autora de La marca del Lleó, llibre que s’han llegit els alumnes de PAI3. A més, fa uns mesos, va venir Lluís Prats per parlar amb els alumnes de PAI2 sobre la seva novel·la Hachiko. El gos que esperava, una història plena de tendresa que commou a tothom que la llegeix perquè narra la intensa relació que s'estableix entre un gos i el seu amo, un professor d'universitat. 

 

També va estar al col·legi en Xavier Gual per explicar als alumnes de 4t d'ESO com va escriure la seva novel·la Atrapats. Una història d'uns joves que queden tancats una nit de nevada intensa dins del seu institut. Misteri, terror i també amistat es barregen en aquesta aventura de ritme trepidant.

 

Els alumnes han pogut preguntar als autors com és el procés creatiu, d'on treuen la inspiració i què els ha impulsat a escriure històries sobretot adreçades a un públic juvenil.

 

Gràcies, estimats autors per la vostra dedicació y per ensenyar als alumnes el apassionant món de la literatura juvenil!

Noticies relacionades