Xaloc: el primer col·legi concertat d'Espanya amb el Programa Continuum del IB

02/04/2024

Després de rebre la verificació PAI —el Programa d'Anys Intermedis— de la metodologia de l'International Baccalaureate, Xaloc es situa com el primer col·legi concertat d'Espanya que ofereix el programa complet de l'IB: PEP, PAI i Programa Diploma

Des de l'any passat, tot el col·legi s'ha abocat a preparar els cursos intermedis per formar part del PAI, professors i personal no docent han participat activament en treure el millor de les aules i formar part d'una metodologia innovadora i eficaç, que ajuda a l'alumne en el seu desenvolupament integral, senyal d'identitat de Xaloc.

Com a col·legi que busca l'excel·lència acadèmica, ens embarquem en aquesta gran aventura fa uns anys, i encara rebem els fruits d'aquesta gran decisió: amb l'IB busquem una metodologia puntera en l'àmbit educatiu, afí als valors del col·legi, formant alumnes íntegres, indagadors, bons treballadors i comunicadors i amb mentalitat global. Per això, Xaloc aposta per un projecte pedagògic de prestigi.

Aquesta aprovació, com la que en el seu moment vam rebre per a Primària, amb el PEP, i fa molts més anys per a Batxillerat, amb el Programa Diploma, és una excel·lent notícia per continuar creixent. I per continuar arribant millor a cada alumne i a cada família.

Gràcies, professors, personal no docent, famílies i alumnes per confiar en nosaltres!

Noticies relacionades