El Diverestiu 2024 ja és aquí! Una proposta per a alumnes des de P5 a 6è de Primària, en un entorn incomparable

27/06/2024

Les instal·lacions de Xaloc, que aquest any ja compten amb un camp de gespa de Futbol 11, un altre de Futbol 7 i 10 pistes de pàdel, són el lloc perfecte perquè els nostres alumnes gaudeixin de les vacances d'estiu

La conciliació en els mesos d'estiu és un tema que preocupa les mares i els pares, sobretot al juliol, però també l'última setmana de juny i la primera de setembre.

A Xaloc hem escoltat les demandes de tothom, perquè creiem que cuidar les famílies és cuidar també dels alumnes. I la solució ha estat un servei complet durant tot el període on la conciliació fa venir tants mals de cap.

Com bé sabeu, el 25 de juny va començar el Diverestiu. Però el professorat de Xaloc ha treballat durant mesos perquè aquesta activitat sigui inoblidable per als alumnes (i un descans per als pares). Comptem amb la presència d'un gran nombre de professors que estaran amb els vostres fills fins al 26 de juliol, data en què finalitza el Diverestiu.

Però, què ofereix aquesta activitat? Temps d'oci, temps d'estudi, moments de rialles, moments per compartir i per aprendre, acampades, sortides a la piscina, sortides culturals, jocs de taula, esport, art... I tot això acompanyats dels professors que ja coneixen i els antics alumnes del col·legi que tan bé coneixen el Diverestiu.

Les noves instal·lacions de Xaloc ofereixen un ampli ventall de possibilitats: jocs de pilota, pàdel, lligues entre alumnes, un ampli espai per córrer i divertir-se. A més, disposem de espais a l'ombra, que ens permeten combatre la calor dels mesos d'estiu.

No oblidis que, si el teu fill és al Diverestiu, pots unir-te al canal de Telegram on pujarem fotos i avisos.

Us esperem al Diverestiu!

Noticies relacionades