LLIBRES I MATERIAL ESCOLAR

 

Benvolgudes famílies,

La Llibreria Garbí els informa que s’encarregarà, un any més, de realitzar la venda dels llibres de text i material de la campanya 2016-2017, a les famílies de Xaloc que així ho sol·licitin.

El procediment a seguir serà el següent:

1- La comanda de llibres es podrà fer a través de la pàgina web de TROA Garbí, a la que es podrà accedir directament a l’adreça http://www.troa.es/xaloc, des de la qual podran gestionar qualsevol aspecte relacionat amb la seva comanda. El termini màxim per a la seva tramitació serà el 20 de juliol.

2- Com a novetat, hi ha l’opció de pagament fraccionat: 50% al mes d’agost (mitjançant rebut domiciliat, per la qual cosa heu de facilitar les vostres dades bancaries en el moment de realitzar la comanda), i 50% en el moment de recollir el lot (en efectiu o targeta dèbit/crèdit).

En cas de no fer-ho fraccionat, en el decurs de la primera quinzena d´agost, TROA LLIBRERIES girarà a les famílies l´import corresponent als llibres sol·licitats, per la qual cosa serà imprescindible que ens facilitin igualment les dades bancàries en el moment de realitzar la comanda.

3- Si realitza la comanda mitjançant la web i abans del 15 de juliol, entrarà en el sorteig de 10 lots (comanda sencera) gratis.

4- Els llibres tenen un 5% de descompte per les famílies del Col·legi i a més, rebran un xec de 3€ de descompte per futures compres.

5- Al Col·legi es repartiran els fulls de comanda als alumnes el 29 de juny. En cas de no fer la comanda a través de la web, el full s´haurà d´entregar a la secretaria de Xaloc abans del 4 de juliol pels alumnes de Primària i ESO, i abans del 8 de juliol pels alumnes de Batxillerat i Cicles Formatius. No hi haurà venda de llibres si prèviament no se n´ha fet la comanda.

6- Les persones que hagin lliurat la seva comanda al Col·legi, també gaudiran de la possibilitat de pagar d’un cop al mes d’agost, de manera fraccionada (50% al mes d’agost i 50% en el moment de recollir el lot), o pagar la totalitat en efectiu o targeta de crèdit en el mateix Col·legi en el moment de la recollida dels llibres.

7- Els llibres reservats es podran recollir a Xaloc, 8.30h a 16h,els dies 1 i 2 de setembre.

8- A partir del dia 1 de setembre es tornarà a obrir la web per poder gestionar comandes d´alumnes de nova incorporació o pendents d´exàmens al setembre. La web estarà oberta fins el dia 8 de setembre. Les comandes realitzades en aquestes dates només es podran fer a través de la web; es podran pagar únicament mitjançant targeta. Els llibres es podran recollir al Col·legi o a la llibreria Garbí, segons disponibilitat del material.

Se’ls comunica que les comandes són en ferm i no s´admetran devolucions a excepció de llibres defectuosos. Podrà resoldre les seves incidències al col·legi Xaloc el dia 14 de setembre ( de 8.30h a 16h) i a la Llibreria GarbÍ ( Via augusta, 9) fins el 30 de setembre. Per a qualsevol consulta es poden adreçar a : troacolegios.barcelona@troa.es.

 

LLISTAT LLIBRES CURS 2016-2017

1r Primària
2n Primària
3r Primària
4t Primària
5è Primaria
6è Primaria

1r Eso
2n Eso
3r Eso
4t Eso


1r Batxillerat A
1r Batxillerat B
2n Batxillerat A
2n Batxillerat B


1r CFGM Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques
1r CFGM Manteniment Electromecànic
2n CFGM Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques
2n CFGM Manteniment Electromecànic
Curs d'accés a Cicles Formatius de Grau Superior 

 

 

UNIFORMITAT

La uniformitat és un dels trets del projecte educatiu de Xaloc i els alumnes n'hauran de tenir cura.

Tant la uniformitat del Col·legi com l'esportiva es poden adquirir als centres comercials El Corte Inglés.

del Col·legi:

 • Pantalons torrats llargs de cotó/poliester amb logo (o curt bermuda només per a Primària)
 • Polo granat de màniga llarga o curta amb logo
 • Jersei de pic blau marí amb logo
 • Mitjons blau marins (alts amb pantalons curts)
 • Sabates de color fosc (no nàutics, ni bambes, ni geox o similars, ni soles rugoses, etc.)
 • L'abric haurà de ser fosc (no serveixen les dessuadores ni els xandalls)

Esportiva:

 • Pantalons curts blau marí amb el logo de Xaloc.
 • Samarreta blanca i taronja amb el logo de Xaloc.
 • Mitjons blancs
 • Sabatilles de color predominant blanc i amb sola blanca o de caramel (així tindrem cura del terra del poliesportiu)
 • Xandall amb el logo de Xaloc: no és obligatori. En tot cas, haurà de ser el del Col·legi.